Studio 29 Lighting Won Build Back Better Platinum Award For St Martin’s Courtyard

Studio 29 has won the Build Back Better Platinum Award for the lighting scheme for St Martin’s Courtyard. The Build Back Better Platinum is reserved for exceptional projects with a unique vision. Studio-29 designed three installations, one at each entrance to St Martin’s Courtyard, now re-named The Yards, to entice the public to explore the back streets and discover a new hidden gem.¬†Judges have described the project as a brilliant transformation using light and colour.

 

Please check out our¬†St Martin’s Courtyard project page in the portfolio section to see photos of the installations as well as original sketches and mock-ups that have helped inform the final lighting scheme.

 

For more information about Build Back Better Award and Initiative, please visit www.buildbackbetterawards.com.